FYSIOTHERAPIE

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut.
Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door ouder worden. Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Doel van fysiotherapie
De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en aan een betere kwaliteit van leven.

Fysiotherapeut
Uw fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Behandeling door een fysiotherapeut kan bestaan uit massages, rekken van spieren en aanhechtingen van spieren en het mobiliseren van gewrichten. Daarnaast is het vergroten van de belastbaarheid van bepaalde spiergroepen tot en met het gehele lichaam een vaak gebruikte behandelvorm door de fysiotherapeut.

Het resultaat bij fysiotherapie
Inzet van een behandeling bij de fysiotherapeut is het verminderen van pijnklachten waardoor er beter kan worden bewogen in het dagelijks leven. Tevens verkrijgt u meer inzicht waarom bewegen goed is voor uw algemene gezondheid.

Afspraak maken voor fysiotherapie?

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0638 545 529 of onderstaand contactformulier invullen. Wij hebben meestal binnen 24uur de mogelijkheid een afspraak met U in te plannen.

Heeft U alles ingevuld?

Of kijk eerst eens naar onze andere behandel mogelijkheden:

Manuele therapie
Dry Needling
Revalidatie na operatie
Shockwave
Echografie
Epte / percutane electrolyse

 

Praktijk adressen, zie ook praktijkgegevens:

Erich Salomonstraat 326, 1087GZ Amsterdam, IJburg

John Blankensteinstraat 1a, 1095MB Amsterdam, Zeeburgereiland

Openingstijden:

ManualWorld:

is op alle werkdagen geopend van 08.00 tot 21.00, bij acute klachten kan er ook een afspraak in het weekend worden gerealiseerd.

Tel. contact praktijk algemeen:

Ron Hof (fysiotherapie, manuele therapie, dry needling): 0638 545 529
Mail: info@manualworld.nl

 Fysiotherapie en Manuele Therapie IJburg
Top
WhatsApp voor direct contact